Skip to main content

Enkelt med grönt till hela familjen med Felix Veggie Morotsbullar och Vegetariska burgare

Enkelt med grönt till hela familjen med Felix Veggie Morotsbullar och Vegetariska burgare

Häften av svenskarna vill äta mer vegetariskt, enligt Orklas Matbarometer*, men det är inte alltid lätt att välja rätt till hela familjen. Som en hjälp i vardagspusslet utökas Felix Veggie succesortiment med två välsmakande och matiga rätter; morotsbullar och vegetariska burgare. 

Svenska familjer vill äta mer vegetariskt för variationens, hälsans och miljöns skull. Felix Veggie har de senaste åren utvecklat grönsaksbaserade maträtter som hjälper svenskarna att kunna välja en varierad kost. Med Felix Veggie maträtter är det enkelt att laga en god vegetarisk måltid som passar alla familjemedlemmar.

Felix morotsbullar och vegetariska burgare är matiga och baserade på noga utvalda råvaror utan tillsatser. Smakerna är spännande och välsmakande och passar både vuxna, ungdomar och barn. Dessutom är både bullarna och burgarna snabba och enkla att tillaga.  För miljöns skull är rätterna förpackade i klimatsmarta förpackningar som till största del består av sockerrörsbaserad  plast, en förnyelsebar resurs.

- De nya Felix Veggie rätterna förenklar den vegetariska matlagningen för de som vill äta mer grönt och behöver hjälp och inspiration i vardagen. Morotsbullarna och de vegetariska burgarna är välsmakande och baserade på grönsaker. Dessutom innehåller de bra råvaror utan tillsatser, säger Thomas Sjöberg marknadschef.   Morotsbullar  - Matiga lakto-ovo grönsaksbullar med svensk morot, röda linser, majs och ost. Vegetariska Burgare  - Matiga ovo-vegetariska grönsaksburgare med linser, morot, råris och solroskärnor. 

Pris: 37,90 kr/400 gram

* Orkla Matbarometer – en undersökning om den nordiska befolkningens matvanor  

FELIX VEGGIE - MOROTSBULLAR OCH VEGETARISKA BURGARE

Pris: 37,90 kr/400 gram