Skip to main content

Ettårskalas i Vårt Kök

Ettårskalas i Vårt Kök

I dagarna är det ett år sedan Orkla Foods Sverige slog upp dörrarna till Vårt Kök. Med cirka 200 ätande gäster om dagen har Vårt Kök blivit en naturlig mötesplats i Västra hamnen i Malmö.

Transparens, delaktighet och öppen innovation var ledorden i skapandet av Orkla Foods Sverige mötesplats Vårt kök. När Vårt Kök slog upp portarna för ett år sedan skapades denna unika mötesplats i livsmedels-Sverige. Förutom att köpa och äta mat och dryck får gästerna genom öppna fönster se rakt in i innovationsköket. Gäster får smaka på nyheter och på så sätt vara en del i skapandet av framtidens mat och dryck. Till innovationsköket bjuds även konsumenter och kunder in för att prova mat och dryck i utvecklingsstadiet, till smakprovningar inför lanseringar och till intressanta föredrag.

- I Vårt kök har vi möjlighet att bjuda på nya smakupplevelser och oväntade kombinationer som inspirerar till nya sätt att använda vår mat och dryck. Med cirka 1 000 gäster i veckan har Vårt Kök blivit en mötesplats där vi kan lyssna på och möta våra konsumenter och intressenter. Under första året har vi satt ramarna, nu kan vi fortsätta att utveckla konceptet och bli ännu bättre och godare, säger Caroline Rittfeldt, Manager för Vårt Kök.

Vårt Kök: I Vårt Kök kan gästerna köpa frukost, lättare luncher, drycker och fika som tar avstamp i Orkla Foods Sveriges egna produkter. Menyn, som tas fram av företagets egna kockar och gastronomer, ändras efter säsong och aktuella produktnyheter. Kaffet kommer från Lilla Kafferosteriet och brödet från S:t Jakobs Stenugnsbageri. I Vårt Kök finns också ett skafferi, fyllt med ett skiftande urval av produkter från Orkla Foods Sveriges olika varumärken, som till exempel Paulúns, Felix, Anamma, Kalles och Abba.