Skip to main content

Paulúns Supergreens – färgstarka soppor laddade med supergrönsaker

Rödbetor, sötpotatis och pumpa är huvudingredienserna i de nya färgstarka hälsosamma och naturliga sopporna Paulúns Supergreens

Rödbetor, sötpotatis och pumpa är huvudingredienserna i de nya färgstarka hälsosamma och naturliga sopporna Paulúns Supergreens. Sopporna innehåller 40 procent av dagsbehovet av grönsaker och passar bra för alla som månar om sitt välbefinnande och väljer mat med omsorg.

Orkla Foods Sverige fortsätter att fylla kyldiskarna med nyttiga soppor. Paulúns Supergreens är det senaste tillskottet. Sopporna är färdiga att värmas och riktar sig till alla som vill hitta färdiga måltider som uppfyller krav på rena, goda och hälsosamma måltider utan tillsatser.

– Sopporna är tillagade av naturliga råvaror och erbjuder konsumenter en näringsriktig och nyttig lunch. Hampa-, solros-, och pumpafrön ger extra protein och crunchig upplevelse. Dessutom är de veganska, säger Nina Sandström, marknadschef på Orkla Foods Sverige.

Paulúns Supergreens finns i tre spännande färger och smaker:

Rödbeta & ingefära
En och slät soppa på rödbetor och kokosmjölk som bas, smaksatt med färskriven ingefära.

Rostad Sötpotatis, lime & chili
En slät soppa på rostad sötpotatis smaksatt med en nypa chili och lime

Pumpa, paprika & ingefära
En spännande smakkombination på butternutpumpa och paprika som ger en härligt orange färg, med lite sting från ingefära och citron.

Paulúns Supergreens soppor

Pris i butik: cirka 45 kronor
Lansering: vecka 4