Skip to main content

Quesadilla ett enkelt mättande mellanmål från Grandiosa

Quesadilla ett enkelt mättande mellanmål från Grandiosa

Quesadilla Chicken Taco: Tunt gräddat tortillabröd, fyllning av kyckling, tomat, majs och ost

Svenskarna har tagit mexikansk mat till sina hjärtan. Middagar med många kryddiga rätter har blivit ett signum för mexikanska måltider. Nu finns möjlighet att njuta av kända mexikanska smaker i det mindre formatet med Quesadilla från Grandiosa. Perfekt som ett snabbt mellanmål eller lättare lunch.

Quesadilla från Grandiosa är ett tunt gräddat tortillabröd med riklig fyllning av smakrika ingredienser inspirerande av det mexikanska köket. Den mättar snabbt och enkelt en kurrande mage och passar perfekt som lättare lunch eller kvällssnacks. Quesadilla Chicken Taco  och Quesadilla Chili Cheese finns i frysdisken och de värms enkelt i micro direkt i förpackningen. För en krispigare yta kan Quesadillan med fördel stekas.

- Det finns ett växande intresse för och stor efterfrågan av matiga mellanmål som är enkla att äta på språng eller när tiden är knapp. Quesadilla ger konsumenten en ny spännande produkt med goda fyllningar som mättar både som mellanmål och lättare lunch, säger Joakim Wictorin marknadschef.

Grandiosa Quesadilla finns i två smaker:

Quesadilla Chicken Taco: Tunt gräddat tortillabröd, fyllning av kyckling, tomat, majs och ost

Quesadilla Chili Cheese: Tunt gräddat tortillabröd, fyllning av majs, lök, cheddar, mozzarella, färskost och grön chili

GRANDIOSA QUESADILLA

Finns i två smaker:
Quesadilla Chicken Taco
Quesadilla Chili Cheese

Pris i butik ca 21 kronor