Skip to main content

God mat som gör gott

FELIX Ekologisk Pommes Chateau KRAV

Nyhet! Felix Ekologisk Pommes Chateau

Som en av landets största livsmedelstillverkare har vi ett ansvar för klimatet och folkhälsan som vi tar på allvar. Vi lägger mycket tid på att säkerställa att vår verksamhet, från råvara till färdig produkt, ska vara så hållbar och hälsosam som möjligt. Så att du som kund alltid ska känna dig trygg med att den mat du serverar är producerad på ett ansvarsfullt sätt för människa och miljö.

Ekologiskt, som är en del i att göra gott, ökar stadigt. Allt fler kommuner och landsting satsar på att öka andelen ekologiska livsmedel. 2015 nådde 134 kommuner och landsting i Sverige upp till målet med 25% ekologiska livsmedel enligt EkoMatCentrums årliga mätning Ekomatsligan och många har siktet högre ställt. Andelen ekologiska inköp i offentlig sektor hamnade för 2015 på hela 31%.
Vårt ekologiska sortiment fortsätter att växa!

Vi jobbar hårt för att hjälpa våra kunder att uppfylla sina ekologiska mål och gästernas efterfrågan på god mat som gör gott för både kroppen och planeten.

Prova våra senaste nyheter:

FELIX Ekologisk Pommes Chateau KRAV, en klyftpotatis utan skal gjord på 100% svensk potatis som odlas på åkrarna i södra Sverige och som förfriteras i solrosolja i Eslöv.

FELIX Ekologisk Tärnad Rödbeta KRAV, äntligen finns det en tärnad rödbeta som är ekologisk på marknaden. Perfekt att använda när man vill göra egen rödbetssallad eller kanske till julbordets sillsallad.

FELIX Ekologisk Hamburgare fri från, som är en riktigt god köttbulle gjord på nötkött och gjord för att kunna ätas av alla oavsett om man har någon allergi då den är fri från gluten, mjölkprotein, sojaprotein, laktos och äggprotein.

08571_200x150

FELIX Ekologisk Pommes Chateau KRAV
art nr 08571
4x4,25 kg

08183_1

FELIX Ekologisk Tärnad Rödbeta KRAV
art nr 08183 
9,1 kg avrunnen vikt 6,7 kg

18842_2

FELIX Ekologisk Hamburgare fri från
art nr 18842
90 st à 50 g