Skip to main content

Arbetsområden

Orkla Foods Sverige arbetar med hela värdekedjan från idé till färdig produkt. Därför är chansen att du hittar något inom just ditt intresseområde stor. Vi erbjuder dig en stor variation av arbeten. Här kan du arbeta som livmedelsoperatör eller mekaniker, med ekonomi, innovation, marknadsföring och försäljning eller varför inte som kock eller kostekonom. Läs mer om vardagen för några av våra medarbetare.

Läs mer om olika jobb hos oss

 • Produktion

  Produktion

  Från proffscyklist i de italienska bergen till platschef för Nordens syltmecka. Möt Erik Wendel som gärna hade sett att sylt var en ännu större del av konsumenternas vardag.
 • Josefin Pålsson porträttbild

  Kommunikation

  Josefin Wigforss jobbar som kommunikatör på vår kommunikationsavdelning. Hon ansvarar bland annat för all publicering på vårt intranät och våra digitala infoskärmar som finns ute i produktion. Hon jobbar också med ext...
 • Åsa Wendt

  FoodSolutions

  Möt vår kedjekundschef Åsa Wendt som arbetat i livsmedelsbranschen under många år, från Paris till Eslöv. En gång i tiden tävlade hon i både ridsport och golf men idag dansar hon till latinamerikansk musik.
 • Human Resources

  Human Resources

  Cecilia Grip jobbar som HR-specialist på Orkla Foods Sverige. Hon beskriver sitt arbete som både roligt och omväxlande då det innefattar det mesta från rekrytering av nya medarbetare till uppsägning och avslut.
 • Caroline Nilsson

  Ekonomi

  Caroline Nilsson började jobba på Orkla Foods Sverige 2008 som controller på försäljningsavdelningen Retail. Sedan november 2010 är hon vår redovisningschef.
 • Marknad Retail

  Marknad Retail

  Möt Risifruttis produktchef Alia Jassim som spelat fotboll sedan barnsben. En annan gömd skatt är att hon är en riktig språkfantast.
 • Säljavdelningen Retail

  Säljavdelningen Retail

  Möt 90-talisten Alexander Jogby som är Category Business Manager och har alltid med sig Orkla Foods Sveriges produkter till sina kompisar för att välkomna dem in i Orkla Foods Sverige-familjen.
 • Innovation: Gastronom

  Innovation: Gastronom

  Möt Caroline Rittfeldt, en av Orkla Foods Sveriges gastronomer som brinner för det vegetariska köket. Hon har lagat mat åt serviceboenden och även varit restaurangchef på HIPP i Malmö och tog fram deras menyer.
 • Innovation: Produktutvecklare

  Innovation: Produktutvecklare

  Möt Zorica Perisic som är fyrabarnsmamma och har spelat volleyboll på elitnivå. Idag är hon en av Orkla Foods Sveriges produktutvecklare.