Skip to main content

Anläggningar

På nio olika platser i landet – från Simrishamn i söder till Vansbro i norr – tillagar vi vår mat med bra råvaror, goda recept och stort engagemang.

Maten och drycken som vi tillagar och säljer når konsumenterna via dagligvaru- och servicehandeln samt via offentliga kök, storhushåll och restauranger.

I Eslöv lagar vi färdigmat och potatisprodukter samt lägger in grönsaker. I Tollarp kokar vi sylt, marmelad, gelé och äppelmos och i Fågelmara gör vi våra såser, till exempel ketchup och dressingar. I Kungshamn tillagar vi bland annat våra fiskbullar och vår sill, vår klassiker Kalles Kaviar, succén Abba Middagsklart och anrika Grebbestads ansjovis. 

I Örebro tillagar vi Risifrutti, torra desserter och soppor. I Kumla gör vi drycker, kylt färdigmat och krämer. I Frödinge ligger vårt mejeri där den legendariska ostkakan blir till. I vårt bageri i Vansbro bakar vi våra pizzor och pajer. Och i bland annat Simrishamn tillagar vi våra populära veganska produkter under varumärket Anamma.

Hitta till oss

Du kan hitta vägbeskrivning till våra anläggningar genom att klicka på länken till den du vill besöka!