Skip to main content

Framtidens mat är här!

FELIX Smart Mat

Nu presenterar vi ett banbrytande sortiment av färsprodukter, fyllda med hälsosamma mervärden. Dessutom skonsamma för klimatet.

Vi på Procordia arbetar ständigt med att förbättra och förnya vårt produktsortiment. Maten på tallriken ska inte bara smaka gott utan vara nyttig och prisvärd också. Men för att vårt erbjudande inte bara ska fungera här och nu, måste vi tänka långsiktigt och skapa produkter som är hållbara även i framtiden. Det gör vi genom att noga observera nya trender och hålla oss uppdaterade kring den senaste forskningen. På det sättet kan vi erbjuda mat som belastar klimatet mindre, samtidigt som den innnehåller den optimala näringsammansättningen. Vi är nu mycket stolta över att kunna presentera ett helt nytt färssortiment på marknaden. FELIX Smart Mat är inte bara hälsosammare än andra färsprodukter, utan också skonsammare för miljön.
FELIX Smart Mat unika färssortiment är framtaget i samarbete med forskare och kostrådgivare på Igelösa Life Science, läs mer om våra goda serveringstips och samarbetet med Igelösa i foldern " Framtidens skolmat är här!"

Kalkonbiff_smart_mat

FELIX Kalkonbiff Smart Mat
En helt unik färsbiff - Först på marknaden!

Banbrytande för både hälsan och klimatet

  • Hel hirs, hel havre och ärtprotein
  • Svenskt kalkonkött 45%
  • Lägre salthalt med lika god smak

Våra unika kalkonbiffar är extra bra för klimatet då de tillverkas på svenskt kalkonkött. Dessutom är de jättegoda med basilika, vitlök, tomat och ost som smaksättare.

 

Notbiff_smart_mat

FELIX Nötfärsbiff Smart Mat
Smakar och ser ut precis som vanliga färsbiffar!

Banbrytande för både hälsan och klimatet

  • Hel hirs, hel havre, ärtprotein och hela linser
  • Nötkött 45%
  • Rik på järn
  • Lägre salthalt med lika god smak

I våra nötfärsbiffar använder vi magert kött av hög kvalitet. Som smaksättare har vi använt chili, jalapeno, tomat och basilika.