Skip to main content

Om oss

Om oss

Vårt Kök är i grunden en satsning på ökad transparens och delaktighet. Som ett av Sveriges största livsmedelsföretag är det viktigt för oss att lyssna på och möta er som varje dag äter och dricker den mat och dryck som vi producerar och tillagar. Att lära känna er konsumenter är a och o för att vi ska förstå och tillgodose era skiftande behov.

I Vårt Kök kan ni smaka på våra nyheter, se in i vårt innovationskök där alla nya produkter blir till och vara en del i skapandet av morgondagens mat och dryck. Vi kommer att bjuda vi in till olika aktiviteter då ni konsumenter får testa och tycka till i utvecklingen av nya produkter, smakprovningar inför lanseringar och öppna upp för intressanta möten med oss som jobbar på Orkla Foods Sverige.  

Vi vill att Vårt Kök ska vara en mötesplats som bjuder på smakupplevelser och inspirerar till nya sätt att använda våra produkter. Här kan ni äta frukost, lättare luncher och mellanmål som tar avstamp i vårt breda sortiment. Här finns också ett skafferi som hela tiden fylls på med nya produkter som ni kan köpa med er hem.

Välkomna till Vårt Kök!

Om Orkla Foods Sverige

  • Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land.
  • Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng's, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns.
  • Vi omsätter cirka 5 miljarder kronor om året och sysselsätter omkring 1 500 personer i Sverige, varav drygt 250 på huvudkontoret i Malmö.
  • Vårt Kök ligger i anslutning till vårt nya huvudkontor som flyttade till Malmö i mars 2016. Medarbetare och besökare måste ta vägen genom Vårt Kök för att komma upp på huvudkontoret.